2011. július 29., péntek

Rodrian, Fred: Szarvas Szilárd - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szarvas SzilárdA könyv listaára: 1999 Ft. Leírás:
Hovatovább nagymamák és nagypapák lettek azokból az egykori gyerekekből, akik először találkoztak a kedves állatkerti szarvasról szóló keletnémet mese hősével, Szarvas Szilárddal. Az első ízben 1964-ben (Bp., Móra) megjelent, Werner Klemke színes rajzaival illusztrált kötet főszereplője a messzi kínai erdőkből került egy német állatkertbe. Szarvas Szilárd (az eredetiben Hirsch Heinrich) jól érzi magát, főleg a gyerekcsoportoknak örül leginkább, még az sem zavarja, hogy a rosszcsont Palkó rajta gyakorolja a fenyőtobozzal való célba dobást. Karácsony közeledtével azonban elmaradoznak a gyerekek, és Szilárd nagy bánatában elhatározza, hogy megszökik. Átszökken a ketrec fölött, és nekivág az erdőnek, hamarosan egy kis faluba érkezik. A vadászok elől elmenekül, ám a gyerekcsapatnak megörül, akik az állatoknak visznek finomságokat fenyőágakra akasztva. Szarvas Szilárdnak majd megszakad a szíve, gyors ügetéssel indul hazafelé. Az őt kereső erdészt végül Palkó vezeti nyomára, aki hamarosan a többi gyerekkel együtt köszönti énekelve mindannyiuk kedvencét. Állományfrissítésre kiválóan alkalmas, szép kötet. ISBN: 978-963-245-137-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 640 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 01:25
. Rodrian, Fred: Szarvas Szilárd - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

Fontos